Informatie voor recruiters

Als recruiter ben je natuurlijk op zoek naar dé ideale ontwikkelaar voor in je team. Je bent tijdens deze zoektocht nu op mijn profiel gestuit. Veel recruiters vergeten echter een belangrijk detail: Ik ben geen gekwalificeerde professional. Op het moment studeer ik HBO-ICT aan Fontys Hogeschool ICT in Eindhoven. Ik ben dus dan nog een student en zeker niet op zoek naar een fulltimebaan.

Ik krijg regelmatig een e-mail of een LinkedIn-bericht van recruiters. Daarom heb ik deze pagina in het leven geroepen.

In bijna alle gevallen hebben de recruiters een verkeerd beeld van mij verkregen door gebrek aan informatie. Momenteel studeer ik voltijd en verricht ik werk voor Scholieren.com, waarvoor ik vanuit huis kan werken.

Ik kan niet:

Ik kan wel:

Heb je begrepen dat ik nog een student ben – dus geen professionele programmeur – en wil je nog steeds contact opnemen, doe dat dan gerust. Alvast bedankt voor het begrip!

1 Dit is mij ook echt aangeboden. Sorry, maar om tijdens mijn eerste studie naar Spanje of Engeland te verhuizen klinkt niet als een slim plan.

Creative Commons-Licentie
"Info voor recruiters" van Max Korlaar is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie.
Gebaseerd op een werk op https://maxkorlaar.nl/recruiters.
Toestemming met betrekking tot rechten die niet onder deze licentie vallen zijn beschikbaar via https://maxkorlaar.nl/contact.